Gezusters van Sleeuwen blijven bij Cabooter HandbaL Venlo

Foto: Cabooter HandbaL Venlo.

Ook het komende seizoen zullen Janiek en Lianne van Sleeuwen in het blauw spelen bij Cabooter HandbaL Venlo. Janiek kan zich goed vinden in de ambities van het team maar voelt zich ook thuis bij de vereniging. Daarbij kan ze het vele trainen en spelen prima combineren met haar werk als verpleegkundige. Lianne ziet binnen het team nog veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Het afgelopen seizoen werd afgesloten op een zesde plek maar de neuzen staan bij beide naar voren gericht. Ervaring opdoen en als collectief sterker en constanter worden zijn doelstellingen. De Play offs halen van het komende seizoen is de absolute insteek.

Janiek en Lianne waren in het afgelopen seizoen de scorende grootmacht bij Cabooter HandbaL Venlo, samen scoorden ze 296 van de 590 doelpunten.

Hoogtepunten
Hoogtepunten van het afgelopen jaar waren toch de halve finale van de beker, de eerste keer voor HandbaL Venlo, waar Quintus driekwart van de wedstrijd het hoofd werd geboden. Maar ook de live uitzending op de NOS van de wedstrijd tegen V&L was een heel bijzondere ervaring.

Bron en foto: Cabooter Handbal Venlo. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen