VVV lijdt tegen Ajax het eerste puntenverlies

VVV-Venlo heeft in De Koel niet kunnen verrassen tegen Ajax. De Venlonaren verloren met 2-0.
Het betekent de eerste nederlaag van het seizoen voor de ploeg van Maurice Steijn.

VVV begon wel goed aan de wedstrijd. Nils Röseler was met een kopbal dicht bij een doelpunt. Halverwege de eerste helft kwam Ajax beter in het spel, maar echt gevaarlijk werd het team van Marcel Keizer niet. Een schot van Younes was het enige wapenfeit.

Beide doelpunten vielen na rust. Eerst was het Donny van de Beek die in de 55e minuut de bezoekers op voorsprong schoot, waarna David Neres een kwartier later de Ajax-zege veiligstelde.

VVV heeft nu zes punten uit drie wedstrijden en staat daarmee in het linkerrijtje van de Eredivisie.