Op 9 mei een sponsoravond in City Cinema.

Foto: sportmediashop.nl

Venlo , 27-04-2016 -Fietsclub Ut Tuinhuuske houdt een sponsor/filmavond op 9 mei in CityCinema

Speciale gasten Robert-Jan van Noort en Lidewey van Noord.

In het kader van de sponsoractie voor Stichting TroTro wordt er door fietsclub Ut Tuinhuuske uit Venlo, een sponsor/filmavond georganiseerd. Naast de informatie over de fietstocht 2016 (“hoogtemeters in de Alpen”) ,het project in Ghana van Stichting TroTro en de bekendmaking van de line-up van het Tuinhuuske Benefiets Festival (18 juni) bij Take 5 op de Parade, ligt het hoogtepunt van deze avond bij de aanwezigheid van twee speciale gasten. Robert-Jan van Noort en Lidewey van Noord.

Robert -Jan heeft samen met Johannes Sigmond (beter bekend als zanger Blaudzun) de documentaire “Il Lombardia” geproduceerd. Deze documentaire film over de ronde van Lombardije, zal op deze avond vertoond worden. Het tweede gedeelte van de avond (na de pauze), zal in het teken staan van zijnnieuw boek Pellegrina (komt in april uit). Er zal een vraaggesprek plaatsvinden en er kunnen vragen vanuit de zaal gesteld worden.

Pellegrina is het verhaal van een wielerpelgrim die door Italië trekt, langs velden en wegen, heuvels, industrieterreinen en bossen, op zoek naar de sporen die de helden uit de Italiaanse wielergeschiedenis achterlieten. De pelgrim gaat waar de renners gingen, ziet wat de renners zagen en wil zo proeven van het heldendom, drinken uit dezelfde bidon – al is het maar een slokje. Deze Italiaanse bedevaartstochten nemen de lezer mee naar alle uithoeken van Italië.

Van het geboortehuis van Fausto Coppi tot het restaurant van Eddy Mazzoleni; van Marco Pantani’s graf in Cesenatico tot de videotheek van Vincenzo Nibali’s moeder op Sicilië. Maar Pellegrina is bovenal een ontmoeting: met de Italiaanse wielergeschiedenis en met het land zelf.

Deze filmavond avond begint om 19.30 uur en vind plaats in CityCinema Venlo aan de Picardie 33

Voor meer informatie over deze avond zie www.tuinhuuske.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen