Trainer Winni aan het woord over kandidaat afvalrace John.

Foto: performenz.nl

Venlo -01-03-2016 – Vandaag het 1e officiële weegmoment Met John Remmen. Natuurlijk altijd spannend zo’n moment.

Is hij afgevallen,wat is zijn vet%
Nou ik mag zeggen John kwam lekker relaxed binnen dus mijn 1e indruk was,dat zit wel goed.
John is super enthousiast en gemotiveerd,wat het voor mij als zijn trainer alleen maar makkelijker maakt. Vandaag staat alweer de 4e training op de agenda en John heeft er duidelijk zin in.
O ja het 1e weegmoment,nou ik houd het even lekker spannend en ga dan ook geen getallen of cijfers verklappen. Maar ik mag wel zeggen dat het er positief uit ziet.
John heeft naast mijn trainingen ook al andere groepstrainingen uitgeprobeerd. Thuis doet hij netjes de trainingen cq oefeningen die hij van mij heeft meegekregen. Ook met het eten gaat het goed,zo goed zelfs dat hij laatst een weekend met “de mannen”is weggeweest en zelfs daar goed op het eten heeft gelet. Het is voor hem al bijna gewoon en dat mag zeker bijzonder genoemd worden.
We hebben helaas geen video kunnen maken en dat houden jullie dan nog te goed. Wel heeft hij afgelopen zondag een lekkere fietstocht op de mountainbike gemaakt waarbij zijn vrienden en kennissen de nodige grappen en opmerkingen op Facebook plaatsten. Hierop heb ik dan deze grapjassen uitgenodigd om een keer een training mee te doen. Tot nu toe nog geen tegenbericht gekregen en ben dan ook benieuwd of dit alsnog gaat gebeuren.
John,ik vind je nu al een topper en we gaan er samen een feestje van maken de komende maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen