Schinkenmerret Venlo: Hier is jouw gulden nog een daalder waard

Foto: © Persfoto.

In de Hoogstraat en op de hoek van de Kwartelenmarkt zijn 4 modezaken die allen worden gerund door ondernemende vrouwen. Jolanda van Joly Fashion, Ana van Moda Polska, Miriam van Klein Duumpke en Lenny van Helemaal JIJ hebben hun krachten gebundeld. Zij zorgen ervoor dat ieder zijn specialiteit behoudt, houden elkaars winkel draaiende indien nodig en verzinnen samen acties om de klant tegemoet te komen. Hun motto: Ondernemen doe je niet alleen; samen sta je sterk.

Wij hechten veel waarde aan het bieden van een fijne shopbeleving, aldus de onderneemsters. Een vriendelijke stem die je groet als je binnenkomt en gedag zegt zodra je de winkel weer verlaat is bij ons vanzelfsprekend. Wij zijn pas blij als jij dat bent. We hijgen niet in je nek, maar zijn er wel voor je op momenten dat je dat wenst. En last but not least, we maken mode betaalbaar.

Uiteraard zijn zij ook op de Schinkenmerret vertegenwoordigd. Na twee Coronajaren hopen ze weer veel nieuwe mensen te verwelkomen en de gezelligheid te proeven. Kom ook gezellig naar de markt en ontdek deze winkels. Je koopt er de laatste zomermode voor een prikkie of de nieuwste herfstcollectie voor de aankomende periode.

Dit is wie ZIJ zijn;
De kleinsten onder ons slagen bij Klein Duumpke. Je oog valt direct op prachtige Vrijetijdskleding, partyjurken en 4-delige kostuumpjes tot maat 14 die je koopt vanaf 24,95. Mayoral en Noppies zijn twee populaire merken; te snoezig om te zien. Bovendien hebben ze een vermaak en bezorgservice.

Daarnaast zit Joly Fashion. Hier koop je damesmode in de maten 36 t/m 56. De sfeer is gemoedelijk en de collectie verandert wekelijks. Magna, Yest en Anna-Montana zijn de voornaamste merken. Op Facebook plaatst ze geregeld nieuwe waren. Op verzoek wordt dat bezorgd.

Als je bij Joly Fashion naar buiten loopt, steek je de straat over naar Moda Polska. In dit pittoreske winkeltje hangt heren en dameskleding waarvan de meeste collecties afkomstig zijn van Poolse producenten. Koop 2 artikelen en krijg er 1 gratis.

Helemaal JIJ ligt op de hoek van de Kwartelenmarkt en de Hoogstraat en is misschien wel de hipste tweedehands winkel die je ooit hebt gezien. Je koopt hier voornamelijk preloved fashion in laag, midden en hoog segment voor een fractie van de nieuwwaarde. Je ziet niet dat het is gedragen, maar voelt het wel in je portemonnee. En met de verkoop van jouw eigen kleding verdien je 40% van de opbrengst. Fotografeer JIJ jezelf morgen in een outfit van Helemaal JIJ? Dan maak je kans op een cadeaubon van 100 euro.

Zij wensen iedereen een fijne Schinkenmerret. De Schinkenmerret is op donderdag 1 september van 10.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen