Boostervaccinatie alleen voor patiënten met een afspraak bij VieCuri

Foto: © VieCuri.

Heb je een afspraak bij VieCuri? Dan is het mogelijk om aansluitend een boostervaccinatie te laten zetten in het ziekenhuis. Op die manier helpt VieCuri de GGD om versneld zoveel mogelijk personen te vaccineren.

Er is t/m vrijdag 14 januari een tijdelijke priklocatie in het ziekenhuis in Venlo. We bieden de boostervaccinatie alléén aan voor patiënten die al een afspraak in VieCuri hebben. Dit geldt ook voor patiënten die bloed laten prikken in het ziekenhuis. Op deze manier kunt u uw ziekenhuisafspraak handig combineren met het zetten van de boosterprik.

Geen extra toeloop

We willen géén extra toeloop naar VieCuri creëren, dus heeft u géén afspraak, dan komt u hiervoor niet in aanmerking. Hierop wordt gecontroleerd via het tonen van de afsprakenbrief. Verder is het NIET de bedoeling om ons te bellen om ‘snel een afspraak te maken’ en zo in aanmerking te komen voor de booster. Onze zorg heeft het helaas al druk genoeg. De bedoeling van ons initiatief is dat reeds aanwezige patiënten hun ziekenhuisafspraak handig kunnen combineren met het zetten van de boosterprik aldus VieCuri.

Afspraak GGD

Verder geldt dat als u al een afspraak bij de GGD heeft gemaakt voor uw boosterprik, u naar de GGD dient te gaan. Ook al zou u misschien eerder bij VieCuri terecht kunnen.

Meer informatie over hoe u een boostervaccinatie kunt krijgen bij VieCuri, leest u in dit bericht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen