Veiling Fonds Gehandicaptensport

Foto: © Fonds gehandicaptenfonds.

Sportfans opgelet! De jaarlijkse veiling van Fonds Gehandicaptensport is geopend.
Van vrijdag 3 december tot en met vrijdag 10 december 2021 kan jij bieden op bijzondere sportitems. Fonds Gehandicaptensport heeft samen met partners en topsporters een unieke veiling opgezet.

Veiling sportitems
Bied nu mee en maak kans op unieke gesigneerde sportitems, zoals een officieel VVV Venlo shirt, het schaatspak van Suzanne Schulting en het tennisracket van Diede de Groot. Maar, ook een VIP-arrangement AZ-Ajax op 8 mei 2022 en een weekend rijden in een Volvo V60. Ben jij op vrijdag 10 december de hoogste bieder op jouw favoriete sportitem(s)? Dan heb jij een prachtig cadeau voor de feestdagen en steun jij gelijk het goede doel.

Steun het goede doel
In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een matige tot zware handicap. Dat is 1 op de 10 Nederlanders. Slechts 34% van deze mensen sport structureel, tegenover maar liefst 59% voor mensen zonder handicap. En dat terwijl mensen met een handicap die wél sporten positieve effecten ervaren. Ze worden mentaal en fysiek sterker, zelfstandiger en vinden sociale contacten bij een sportvereniging waar ze zich thuis voelen en waar hun handicap geen rol speelt. Fonds Gehandicaptensport maakt zich sterk om sport voor mensen met een handicap mogelijk te maken zodat zij ook kunnen sporten. En daar hebben zij jouw hulp bij nodig! Bied jij mee? Dit kan via sportitemsveiling.nl.

 

Reacties

Cookieinstellingen