Vernieuwde Albert Heijn Maagdenberg Venlo verrast klanten met meer vers

Foto: v.l.n.r.-John-Schell-Vera-Seroo-Nancy-Ploeger-op-het-Veld.

Venlo – De eerste reacties van klanten op de vernieuwde Albert Heijn aan het Maagdenbergplein in Venlo zijn positief. De supermarkt is omgebouwd naar het allernieuwste winkelconcept en ging gisteren weer open. Je vindt er nu veel meer verse producten zoals groente, fruit, maaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes.

Supermarktmanager Nancy Ploeger-op het Veld: “Klanten vinden onze winkel erg ruim en eigentijds geworden. Ze zijn blij verrast door het uitgebreide versaanbod en de zelfscankassa’s.”

De verbouwing bleef binnen de bestaande muren, maar door een slimme herinrichting is het binnenin ruimer. De winkel heeft brede gangpaden en overzichtelijk ingerichte afdelingen. Albert Heijn Maagdenberg is nu ook duurzamer. Door de nieuwe installatie die warmte terugwint, wordt er geen gas meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. De supermarkt aan het Maagdenbergplein is de tweede Albert Heijn in Venlo met het nieuwste winkelconcept. Eerder ging Albert Heijn aan de Van Nijvenheimstraat 62 in Venlo Zuid open.

Vers
Meteen na binnenkomst van de vernieuwde winkel worden klanten verrast met een wereld van verse groente en fruit. Gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie maaltijden, verspakketten en maaltijdsalades. Op het versplein zorgt dry misting, een systeem dat groente en fruit goed op temperatuur houdt, dat alles langer vers blijft. Bij de bakkerij komt de hele dag door heerlijk vers brood uit de ovens. Je vindt er ook lekkere taarten, gebak, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades, noten, olijven en andere borrelhapjes.

Zelfscan
Er zijn veel digitale vernieuwingen. Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over lekkere seizoensproducten en bieden verrassende recepten. Met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Het afrekenen gaat sneller met zelfscan. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. “Naast gewone kassa’s hebben we nu ook zes nieuwe zelfscankassa’s”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan het Maagdenbergplein 15 in Venlo is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 9:00 tot 19:00 uur. Zolang er een avondklok is, sluit de winkel maandag tot en met zaterdag om 20:45 uur. De supermarkt beschikt over gratis parkeergelegenheid.

Reacties