Slagerij Hamans in Venlo; Kwaliteit, service en kennis van (h)eerlijke producten óók in tijden van corona

Slagerij Hamans in Venlo; kwaliteit, service en kennis van (h)eerlijke producten! 

Sinds 1 april 2012 runnen de zonen Mark en Luc slagerij Hamans. Het familiebedrijf is in november 1977 door de Jan en Marianne Hamans aan de Hogekampweg 18 te Venlo gestart. Het is in 43 jaar uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf.

Het team van Slagerij Hamans in Venlo staat voor dagverse producten, persoonlijke service en een zeer gevarieerd aanbod van producten.

Corona maatregelen
Ook in tijden van de coronacrisis staat de slagerij graag voor u klaar. De slagerij heeft de nodige maatregelen getroffen om u een veilig en aangenaam winkelgevoel te geven. Ook behoord online bestellen tot de mogelijkheden en bezorgen zij graag bij u thuis. Zo hoeft u niet de deur uit en heeft u toch (h)eerlijke producten.
Online bestellen kan hier. 

Ons bedrijf is vol ambachtelijk waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Ruim 70 soorten vleeswaren en worst worden in onze eigen keuken met de meeste zorg bereid. Dit allemaal op traditionele wijze dat garant staat voor uitstekende kwaliteit en een heerlijke smaak. Specialiteiten, soepen, kant en klaar-maaltijden, snacks, salades, sauzen en patés worden eveneens zelf geproduceerd.

Scharrelvlees
Wij verkopen alleen scharrelvlees. Scharrelvlees is lekker. Je weet dat het afkomstig is van dieren die het goed hebben gehad. Ze hebben alle ruimte, meer licht en meer rust. Zo geniet je meer van je vlees. Maak daarom net als wij ook deze bewuste keuze.

Barbecues & Buffetten
Wij verzorgen complete barbecues en velerlei soorten buffetten. Wij leveren buffetten en barbecues op de door u gewenste tijd, 7 dagen per week. Dat mag zeker uniek genoemd worden. Ook spelen wij in op allergieën, zoals glutenallergie. Vraagt u eens naar onze mogelijkheden.

Uitzonderlijke sfeer
De sfeer in onze slagerij is uitzonderlijk goed. We proberen de meeste klanten, of beter onze gasten, zoveel mogelijk bij naam te noemen. Dat is de kracht van onze zaak; de warme uitstraling, de heerlijke producten en vriendelijkheid naar onze klanten toe. Wij werken keihard, maar met veel plezier. De klant gaat bij ons lachend de zaak uit om weer tevreden terug te komen.

Een smaakvol en gezond stukje vlees
Doordat scharrel vee veel naar buiten mag kan het veel bewegen. Goed gebruik van hun spieren resulteert in steviger vlees. Ons vee staat veel in de wei maar met slecht weer kunnen ze ervoor kiezen in de stal te blijven.

De stallen voor scharrel vee zijn groter waardoor de dieren meer licht, lucht en ruimte hebben. Ook is er voldoende stro aanwezig in de stallen, dit is o.a. voor het comfort, maar dient ook als speel- en afleidingsmateriaal (voorkomt namelijk staart bijten).

Ons vlees wordt niet verkocht in de supermarkt, maar alleen in hoge kwaliteit slagerijen. Lijnzaad wordt toegevoegd aan het voer van het vee om zo het vlees van nog meer gezonde voedingsstoffen te voorzien, waaronder omega 3 & 6.

Limousine Rundvlees
Er is geen oprechter liefde, dan de liefde voor lekker eten. Dat weten we bij Limousin maar al te goed. Daarom is er ons alles aan gelegen voor u alleen het allerbeste vlees op tafel te krijgen; de basis voor een goede maaltijd.

Wij Nederlanders denken vaak dat lekker eten bij een speciale gelegenheid hoort, maar die opvatting is allang achterhaald. Soberheid verlengt het leven niet, het lijkt alleen langer te duren. Genieten van het leven, daar draait het om.

Dit verrukkelijke leven
Net als voor uw goede leven, voelen wij ons ook verantwoordelijk voor het goede leven van ons vee. Onze Limousin-runderen grazen dan ook voornamelijk in natuurgebieden, waar ze alle ruimte en rust hebben. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardig stukje vlees dat door zijn mooie structuur lekker mals en sappig is.

Natuurvlees en 100% grasgevoerd
Onze Schotse Hooglanders lopen in de natuur van Limburg vrij rond. Boer Frank Tillemans uit Beringe zorgt voor de kudde en houd een oogje in het zeil hoe de Schotse Hooglanders zich gedragen in de mooie langgerekte natuur van Limburg. Ze zoeken zelf hun voedsel in de natuur en krijgen zeer zeker geen bijvoeding. Antibiotica en hormonen worden bij deze dieren ook niet toegediend.

Het vlees bevat gezonde vetten en is voor menselijke consumptie gezonder dan welk ander soort rund dan ook. Het vlees is meer dan biologisch, omdat ze in de natuur voor zichzelf hebben gezorgd.

Wij zijn in onze regio de enigste die dit vlees in grote mate verkoopt aan u als consument. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

De scharrelhoen
Bourgondische scharrelhoen heeft voor u een ouderwets lekkere scharrelhoeder gefokt welk met een speciaal soort voer, rijk aan kruiden & granen, grootgebracht wordt in ons eigen land. Tijdens zijn vrije leven blinkt hij uit in vitaliteit omdat hij ook buiten zijn kostje naar believen bij elkaar scharrelt.

De overheerlijke smaak herinnert u aan vroegere tijden.
Hoe leven de Bourgondische scharrelhoenders? De kuikens komen uit het ei en krijgen direct een verwarmd plaatsje in een stal voorzien van stro. In tegenstelling tot de moderne houderij, groeien onze kuikens op in hun eigen tempo. Als de kuikens groter worden, kunnen ze zelf buiten hun kostje opscharrelen. Het voer dat de scharrelhoen krijgt wordt speciaal gemaakt van ten minste 70% granen en is zonder toevoegingen van groeibevorderaars of antibiotica.

Wij zien u graag in onze slagerij en geniet van de heerlijke en eerlijke producten die wij dagelijks voor u produceren alleen met de beste en eerlijkste kwaliteit.

Slagerij Hamans
Hogekampweg 18 Venlo
Tel: 077-3513839
www.slagerijhamans.nl

Reacties