Dagbesteding de Lommse Vennen heeft nog plek!

Foto: Lommse Vennen.

Vindt jij het leuk om dieren te verzorgen, om te koken, spelletjes te spelen, wandelingen te maken of te knutselen. Dan is de Lommse Vennen misschien wel iets voor jou.

Sinds mei 2017 biedt de Lommse Vennen kleinschalige dagbesteding aan in Lomm. Het is hiermee de 2de locatie binnen de gemeente Venlo, welke dagbesteding geeft aan mensen van speciale doelgroepen; te denken aan Dementie en gedrag, psychiatrie en mensen al dan niet met een verstandelijk beperking in combinatie met ASS, ADHD, ADD en probleem gedrag.  Iedereen vanaf 18 jaar is welkom.

Bij de Lommse Vennen is een ongedwongen huiselijke sfeer waar de cliënt centraal staat. Dichtbij natuurgebied de Ravenvennen. Niet denken in maren en bezwaren, maar kijken naar de wens en mogelijkheden van de cliënt. De cliënt ruimte geven voor ontplooiing en groei van eigenwaarde creëren. Er voor waken dat men niet in een sociaal isolement raakt en/of overvraagd wordt.

Mocht vervoer een probleem zijn, dan hebben we mogelijkheid om de mensen zelf thuis op te halen.

Wat bieden we

  • Dagbesteding in een rustige en landelijke omgeving.
  • Een duidelijke, gestructureerde daginvulling
  • De mogelijkheden van onze cliënten als uitgangspunt
  • Activiteiten in het teken van de landelijke locatie
  • Rust en ruimte in de directe omgeving.
  • Wij zorgen voor een vertrouwd en veilig gevoel.
  • Wij versterken de cliënt zijn gevoel voor eigenwaarde.

De Lommse vennen Op Locatie
Met de Lommse vennen Op Locatie (LOL) komen ze naar de mensen toe. Je kan ze inhuren of je nu een instelling of particulier bent. Leuk om met een woongroep te knuffelen met de dieren of een dieren feestje voor de verjaardag van uw kind.

Wie nemen ze mee; Hun knuffel varkentje Biggels, hun cavia’s en konijnen. En afhankelijk van het weer of grote van de groep nemen ze ook Meis, de knuffelhond mee, een kip of lam. En in de toekomst hun knuffelstiertje Hugo.

Meer weten
Nieuwsgierig geworden of graag meer informatie; kom gerust een kijkje nemen bij de Lommse Vennen. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot en met 17.00 uur.

Contact gegevens en meer informatie
De Lommse Vennen
Rijksstraatweg 43
5943 AA Lomm
06-50275035
[email protected]

Website
www.delommsevennen.nl

Reacties