Twan Jonkers nieuwe voorzitter winkelhart Blerick

Foto: Twan Jonkers.

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering 2019 van BIZ (Winkelhart) Blerick werd Twan Jonkers als nieuwe voorzitter voorgesteld aan de leden.

Twan Jonkers is geboren en getogen in Blerick. Na een carrière als supermarkt manager bij Drenthen en Benders en later salesmanager bij Coca Cola, is Twan in 2011 voor zichzelf begonnen als zelfstandig ondernemer. Hij is actief op het gebied van gezondheid, sport en voeding en coacht daarbij een groot team van coaches onder de naam Venlogezond, die mensen helpen met een gezonde actieve leefstijl. Hij maakt daarbij gebruik van de ondersteuning en producten van Herbalife Nutrition.

Twan Jonkers: “Ik ben blij dat ik gevraagd ben om mijn ervaringen kennis te delen met de Blerickse ondernemers om van Blerick weer een bruisend stadsdeel te maken. Ik geloof dat door samenwerking je meer resultaten en groei kunt realiseren dan dat je dit alleen probeert.”

In zijn privé leven is Twan getrouwd met Betty Vervoort en samen hebben ze drie dochters, drie schoonzonen en ondertussen ook zes kleinkinderen. Verder is hij ruim 12 jaar bestuurslid van gymnastiekvereniging Olympia Blerick geweest. Daarnaast is Twan de afgelopen twaalf jaarvoorzitter geweest van Wijkoverleg en momenteel nog nauw betrokken bij de burgerparticipatie vanuit de 3 dorpen structuur Blerick-Boekend-Hout Blerick.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen