Aardbeienactie D’n Oeles

Foto: © Pixabay.

Het einde van mei staat voor de dansgroepen van Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles weer in het teken van de jaarlijkse aardbeienverkoop houden. Het is alweer het achtste jaar in successie en ten opzichte van voorgaande jaren is de opzet iets veranderd en zal de aardbeienactie op meerdere dagen zijn en zal de verkoop niet enkel door de dansgroepen verzorgd worden.

De actie start op donderdag 23 mei langs de Steylerse huizen en wel vanaf 17.00 uur. Op zaterdag 25 mei (tussen 09.00 en 16.00 uur) zullen de commissieleden van de dansgarde met een kraampje te vinden zijn bij de Coop op de Pater Petersstraat 1 op Steyl. Tenslotte zal op maandag 27 mei vanaf 17.30 uur door de Raad van Elf, Oeles Toekoms en overige leden van D’n Oeles aardbeien verkocht worden in het centrum van Tegelen en het Maasveld.

De opbrengst komt ten goede voor de hele verenging D’n Oeles. De te verkopen aardbeien (bakjes a 500 gram) zijn afkomstig van Dings Aardbeien uit Belfeld en de kosten voor een bakje aardbeien bedragen 3,00 Euro en bij meer dan twee bakjes 2,50 Euro per bakje.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen