De Lommse Vennen erkend leerbedrijf en keurmerk behaald

Foto:

Leuk nieuws binnen De Lommse Vennen, vanaf heden mogen zij zich een erkend leerbedrijf noemen. Daarnaast hebben ze wederom het keurmerk zoönose behaald. 

Erkend leerbedrijf
Vanaf half februari is De Lommse Vennen en erkend leerbedrijf geworden. Dat betekend dat zowel leerlingen van het speciaal onderwijs (VSO) als leerlingen die een dier opleiding volgen vanaf niveau 2 tot niveau 4 stage kunnen lopen. Ook leerlingen van maatschappelijke zorg opleidingen vanaf niveau 2 tot niveau 4 kunnen stage lopen en hbo studenten zijn van harte welkom bij de Lommse Vennen.  In totaal zijn er 4 plekken open voor komend schooljaar.

Keurmerk Zoönose
De Lommse Vennen is weer met vlag en wimpel geslaagd voor het zoönose Keurmerk. Met dit keurmerk laat De Lommse Vennen zien serieus om te gaan met infectieziekten van dieren die besmettelijk kunnen zijn voor mensen (zoönosen). De meeste ziekten bij dieren zijn niet besmettelijk voor mensen. In Nederland heersen relatief weinig ziekten die je van dieren kunt krijgen. Om aan te tonen dat (zorg)boerderijen maatregelen nemen om zoönosen te voorkomen en de kans op besmetting te beperken, heeft de GD het keurmerk ontwikkeld.

Nieuwsgierig geworden of graag meer informatie; kom gerust een kijkje nemen bij de Lommse Vennen. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot en met 17.00 uur.

Contact gegevens en meer informatie
De Lommse Vennen
Rijksstraatweg 43
5943 AA Lomm
06-50275035
[email protected]

Website
www.delommsevennen.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen