My35’ Blerick running groep rennen in Polen de Wings For Life World Run

Foto: My35’ Blerick running groep.

Op 5 mei 2019 rennen Sandra Bertrams, Monika Steegs, Marcel de Brouwer en John Lamberts, allen lid van de My35’ Blerick running groep, onder begeleiding van onze supporter Elke Lamberts-Steffes, voor degenen die dat niet kunnen, in Poznan (Polen), samen met 7.500 andere lopers, de Wings for Life World Run.

Wereldwijd wordt er op hetzelfde moment gestart met de hardloopwedstrijd. We worden dan achtervolgd en ingehaald door de Catcher Car. De Catcher Car is de bewegende finishlijn van de Wings for Life World Run. Je krijgt een voorsprong van 30 minuten en dan begint de achtervolging. Wanneer je bent ingehaald door de Catcher Car is jouw race over.

Dwarslaesie genezen
Het doel is om geld in te zamelen om in de toekomst een dwarslaesie te kunnen genezen. Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid om iedere dag vrij te kunnen en mogen bewegen of zelfcontrole over zijn lijf te hebben. Even gaan hardlopen of anders actief zijn is dan ineens niet meer zo “gewoon”. Maar nu is de kans om deze mensen mogelijk in de toekomst in meer of mindere mate hun “vrijheid” terug te geven.

Wings for Life maakt het mogelijk om verder ruggenmerg onderzoek te kunnen doen. Op deze manier kunnen mensen met een dwarslaesie mogelijk in de toekomst genezen worden. Maar voor dit onderzoek zijn uiteraard financiële middelen nodig. Jij wil toch ook niet iedere dag “gevangen” zitten in je eigen lijf? Jij wenst toch ook als dit jou, je familie of vrienden zou treffen om weer net zo “vrij” in het leven te kunnen gaan en staan zoals jij en ik iedere dag?

Steun en doneer
De My35’ Blerick running groep heeft jouw steun hard nodig om geld in te zamelen voor dit goede doel. “Laat ons niet voor niets “opjagen” door de Catcher Car! Klik op deze link om een donatie achter te laten. 100% van het gedoneerde geld en ons inschrijfgeld voor deze run gaan rechtstreeks naar dit onderzoek toe.”

Verder gaan ze de komende weken een aantal sport gerelateerde artikelen via de Facebook pagina van My35’ Blerick veilen Zo zijn er onder andere shirt gesponsord door Run2Day welke verkocht gaan worden. Houdt hun Facebookpagina dus in de gaten. “We hopen op uw financiële ondersteuning voor dit goede doel.” 

 

Geplaatst door My35' Blerick op Dinsdag 9 april 2019

“We hebben van Run2Day Venlo 8 Nike sporttops gesponsord gekregen voor de sponsoractie van Wings For Life. Leuk als sportshirt, loopshirt of pyama! Bied € 15,- of meer, voor het goede doel, Wings For Life! “

'

Reacties

article
56236
My35’ Blerick running groep rennen in Polen de Wings For Life World Run
Op 5 mei 2019 rennen Sandra Bertrams, Monika Steegs, Marcel de Brouwer en John Lamberts,
https://venlo.nieuws.nl/nieuws/56236/my35-blerick-running-groep-rennen-in-polen-de-wings-for-life-world-run-2/
2019-04-24T08:08:58+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/351/2019/04/12101543/wing2.jpg
nieuws, Sport