“Wêtse nag!?” onderzoekt of tweede avond haalbaar is

Foto: “Wêtse nag!?”

De tweede editie van “Wêtse nag!?” is op zaterdag 30 november vanaf 20.00 uur in cultureel centrum De Haandert in Tegelen. Dat maakte de organisatie al eerder dit jaar bekend. Wegens het hoge animo voor “Wêtse nag!?” op zaterdag 30 november in de Haandert in Tegelen, onderzoekt de organisatie of een tweede avond op vrijdag 29 november haalbaar is.

De organisatie verzekerd geheel hetzelfde programma als op de zaterdag, die binnen een half uur uitverkocht was. Onder andere een poll op hun Facebookpagina wordt ingezet om te peilen of er voldoende animo is voor een tweede avond op vrijdag.

Nieuw record
De kaartverkoop van“Wêtse nag!?” 2019 was binnen een razend tempo uitverkocht. Binnen een half uur waren alle kaarten verkocht. Gegadigden konden woensdagavond vanaf 18.00 uur hun e-ticket bemachtigen via de website wetsenag.nl.

Eerste editie groot succes
Afgelopen jaar was de eerste editie een groot succes en oversteeg het bezoekersaantal alle verwachtingen waardoor een vervolg niet vreemd was voor de organisatie. De avond in De Haandert bleek razend populair, en anderhalf uur later was het gehele evenement dan ook geheel uitverkocht. Daarom riep de organisatie eerder al op “ben er op tijd bij als je dit jaar een kaartje wilt bemachtigen”  

Met “Wêtse nag!?” wil de organisatie de bezoekers het bruisende uitgaansleven in Tegelen uit de jaren zeventig en tachtig nog eens laten herbeleven. Ook zal er deze avond muziek hits van buiten deze periode aanbod komen.

Er staan deze editie twee bands op het programma. Dat zijn From USA en natuurlijk de Sound Express Reunion Band, die net als vorig jaar de headliner zijn deze avond. De destijds populaire feestband Sound Express treedt op met gastzanger Bart Houtermans en zullen u weer een spectaculaire show presenteren. Ook zal zangeres Sandra Geraats een aantal nummers met de Sound Express meezingen.

De allround coverband From USA bestaat sinds de jaren 90 en zijn afkomstig uit de regio Roermond. Vol enthousiasme en energie brengen deze mannen een breed jaren 60-70-80 repertoire. Ze wonnen zelfs de 1e prijs in de bandcompetitie van AVRO’s radioprogramma ‘Het Steenen Tijdperk’ en hiermee werden uitgeroepen tot “Beste 60’s coverband van Nederland”!

Vorig jaar draaide Hans Koopmans, beter bekend onder de naam DJ Koby de vinyl decks, dit jaar staan Benno Spruytenburg (Atlantis drive-in show) samen met François Koopmans (Cafe de Lange, Cafe ut Hukske) achter de DJ booth, en zullen zij het dak eraf laten gaan in een waarschijnlijk bomvolle Haandert zaal.
Aangegeven wordt dat de bezoeker verast zal worden door een uniek programma. Kortom een avond die je niet wil missen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen