De Kleierkas; Goede kleding met ervaring!

Foto: © Kleierkas Blerick.

De Kleierkas is al meer dan 35 jaar hét vertrouwde adres voor alle gebruikte en goede kleding. Hier vindt u een groot assortiment kleding en schoenen met ervaring. De winkels zijn alweer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen en hangen vol met vrolijke zomerkleding.

De Kleierkas heeft twee winkels voor tweedehands kleding, particulieren kunnen in de winkels in Blerick en Tegelen tweedehands kleding en schoenen inleveren die vervolgens door de vrijwilligers gesorteerd en weer verkocht wordt in de winkels.

De klanten zijn niet alleen mensen met een kleine beurs, nee het is tegenwoordig ‘hot’ om leuke tweedehands kleding op de kop te tikken en daarmee een bijdrage te leveren aan het beperken van het verspillen van goederen. We spreken dan ook terecht van het verkopen van ‘Kleding met ervaring’

De opbrengst van de kleding gaat naar armoedebestrijding. In 2018 zijn een aantal medestadsgenoten financieel ondersteund en in samenwerking met Stichting Steungezin.nl zijn zo een aantal wensen van Venlonaren in vervulling gegaan.
Als u kleding inlevert dan helpt u daarmee niet alleen de mensen die de kleding voor een mooie prijs kunnen kopen, maar steunt ook nog eens het goede doel!

Tijdens de openingstijden van de winkels kunt u uw tweedehands kleding inleveren. De winkel in Blerick aan de Grote Parallelstraat 15, is geopend op maandag t/m vrijdag van 13:30 – 16:30 uur.
De winkel in Tegelen aan de Grotestraat 86b, is geopend dinsdag t/m vrijdag van 13:30 – 16:00 uur en zaterdag van 11:00 – 14:00 uur

De Kleierkas kan nog enthousiaste vrijwilligers gebruiken, kijk op de site voor het contactadres of loop even binnen bij een van onze winkels.
Website: www.kleierkas.nl of volg op Facebook waarop ook de actuele aanbiedingen en nieuwtjes worden vermeld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen