”Inscheete 11de van de 11de”

Foto: Inscheete 2017.

Inscheete Vastelaovend Blerick bij jubilerende CV d’n Duikelaer. Op 11-11 wordt zoals gebruikelijk de Vastelaovend ook weer in Blerick ingeschoten.

Dit jaar is de organisatie in handen van de jubilerende CV d’n Duikelaer. D’n Duikelaer is opgericht in 1953 en bestaat daarmee dit seizoen 6×11 jaar. Dit  zal in April 2019 uitbundig gevierd gaan worden.

Het “inscheete” is een gezamenlijk evenement met de Wortelepin uit Blerick en deWortleschrabbers uit de Boekend en zal plaats vinden bij Feestzaal de Waeg, Horsterweg 203. Naast de 3 Trio’s van deze verenigingen zullen ook de Jeugdduo’s- en trio’s aanwezig zijn, want de jeugd heeft de toekomst.

De zaal gaat open om 18.30 uur en het eerste schot zal om 19.11 uur gelost worden. Na het lossen van het laatste schot worden we binnen onthaald met de klanken van Muziekband Toetie.

Tussen de sessies van Toetie door zullen de 4 winnende liedjes van Blerick gezongen worden.

Graag zien zij jullie op 11-11. De toegang is uiteraard gratis.

Auk in Blierick wuurt op 11-11 weer zoeas gebroekelik de Vastelaovend ingeschaote. Dit jaor is de organisatie in handen van de jubilerende CV d’n Duikelaer.

D’n Duikelaer is opgerich in 1953 en besteit daormei dit seizoen 6×11 jaor. Dit zal in arpil 2019 oetbundig gevierd gaon waere.

’t Inscheete is ein gezamenlijk evenemint met de Wortelepin oet Blierick en de Worteleschrabbers oet d’n Bookend en zal plaats vinden beej Fiestzaal de Waeg, Horsterwaeg 203. Naeve de 3 trio’s van deze vereiniginge zulle auk de Jeugduo’s en trio’s aanwezig zien, want de jeug haet de toekoms.

De zaal geit aope um 18.30 aor en ’t ierste schot zal um 19.11 aor gelost waere. Nao ’t losse van ’t letste schot waere we binne onthaold met de klanke van Muziekband Toetie. Tösse de sessies van Toetie daor zulle de 4 winnende liedjes van Blierick gezonge waere.

Gaer zeen weej og op 11-11. De toegang is uiteraard gratis.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen