Basisschool zamelt geld in om uitvaart leerling (6) te bekostigen

Foto: Martin Kanu.

Afgelopen zaterdag is 6-jarige Martin Kanu uit Tegelen overleden. Basisschool Passepartout heeft, in overleg met de ouders, besloten om geld in te zamelen om een mooi afscheid te kunnen bekostigen. 

“Een mooie uitvaart kost veel geld. Helaas zijn de ouders van Martin niet verzekerd voor een uitvaart. Om het afscheid van Martin toch zo mooi mogelijk te maken, doen we een beroep op u. Na overleg met de ouders is besloten om geld in te zamelen.” Zo schrijven zij op Facebook. Martin Kanu is overleden aan de gevolgen van een hersentumor en is maar zes jaar jong mogen worden.

“Beste ouders/verzorgers,
Wij hebben helaas het trieste bericht ontvangen dat Martin Kanu gisteren aan de gevolgen van kanker is overleden.
Bizar, onwerkelijk… we hebben er geen woorden voor. “ zo laat de school in een brief aan de ouders weten.

Doneren
Mocht u een donatie willen doen, dan kunt u bijdrage overmaken naar de bankrekening van basisschool PassePartout, rekeningnummer NL07 RABO 0150 5407 28, onder vermelding van ‘Martin’, of geld doneren in de daarvoor bestemde collectebus bij de infobalie van de school.

Als het donker genoeg is worden de sterren zichtbaar, rust zacht Martin Kanu. Wij wensen familie, vrienden, klasgenootjes, leerlingen en leerkrachten heel veel sterkte bij dit grote verlies. Team Venlo Nieuws.

Afgelopen zaterdag is Martin Kanu overleden in de leeftijd van 6 jaar. Een mooie uitvaart kost veel geld. Helaas zijn de…

Geplaatst door Passepartout op Woensdag 26 september 2018

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen