Gemeente Venlo omarmt goede ideeën

Foto: Venlo Online.

Een nieuwe speeltuin, pop-up winkel of kinderboerderij. Heeft u als organisatie of inwoner een goed idee, waarmee we Venlo meer kleur kunnen geven? Dan kan Crowdfunding Venlo u helpen.

Venlonaren die starten met crowdfunding voor een bijzonder initiatief, maken kans om de helft van hun doelbedrag als bijdrage van de gemeente te ontvangen, mits ze de andere helft zelf ophalen middels crowdfunding. Het maximumbedrag van de gemeentelijke bijdrage is 5.000 euro.

Crowdfunding
Crowdfunding betekent vrij vertaald: ‘financiering door de massa’. Dat houdt in dat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt om samen een project te betalen. Meestal zijn dit mensen die zich betrokken voelen bij de wijk en hun stad.

Platform in Venlo
Bent u bezig met een initiatief waarmee u uw buurt of dorp binnen de gemeente Venlo nog socialer, veiliger of leuker maakt en denkt u na over crowdfunding als financieringsvorm? Meld u dan nu aan voor de gratis workshop crowdfunding op donderdag 13 september van 19:00-21:30 uur in het Stadskantoor.

Tijdens deze workshop leert u hoe crowdfunding werkt en op welke manier u mensen betrekt bij uw project. Ook gaan we samen aan de slag met uw crowdfundingcampagne. U leert deze avond dus niet alleen alles over crowdfunding, maar gaat ook naar huis met een eerste opzet van uw eigen campagne.

Aanmelden is gratis en kan tot 11 september via e-mail: mailto:[email protected]
Meer informatie via https://crowdfundingvenlo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen