‘Ja ik wil’- Droomhuwelijk op Stereo Sunday

Foto: © Foto Kino Linders - Stereo Sunday (Facebookpagina)

Op zaterdag 7 juli vindt er een droomhuwelijk plaats tijdens Stereo Sunday in het Julianapark in Venlo. Anneleen Marsman en Fynn Bruil, een koppel met een bijzonder verhaal, zijn de gelukkige winnaars van een compleet verzorgd droomhuwelijk.

Zij zullen deze dag het ja-woord in een roze opblaaskerk.

Het droomhuwelijk is een samenwerkingsproject tussen Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en Venlo Partners. Drie Venlose organisaties die hun krachten bundelen op zoek naar bijzondere liefde.

Het verhaal van Anneleen en Fynn
Bij Anneleen en Fynn is trouwen in voor- en tegenspoed letterlijk van toepassing. In 2016 kwamen ze elkaar tegen en sindsdien zijn ze onafscheidelijk geweest. Afgelopen kerst werd hun liefde bezegeld met baby de komst van hun dochter Tiger Lou. Anneleen en Fynn konden hun geluk niet op. Dit geluk werd een paar maanden geleden bruut verstoord toen bij Fynn teelbalkanker werd geconstateerd. Snel daarna werden uitzaaiingen gevonden. De behandeling is inmiddels gestart en duidelijk is dat deze de komende zomer het leven van Anneleen, Fynn en Tiger-Lou gaat regeren. Opvallend genoeg benaderen Anneleen en Fynn deze hele gebeurtenis op een bijzondere positieve wijze met veel humor.

Dit aangrijpende verhaal werd door de vrienden van Anneleen en Fynn op een bijzonder creatieve wijze vastgelegd in een video. Deze kreeg de organisatie te zien tezamen met een tiental andere inzendingen. Deze waren vervolgens unaniem over het besluit dat Anneleen en Fynn de absolute winnaars moeten zijn van deze droomprijs.

De winnende video is hier te zien.

Op weg naar een droomhuwelijk
Dit droomhuwelijk was niet mogelijk geweest zonder de enthousiaste samenwerking tussen de organisatie en een 20-tal sponsoren die garant staan om het winnende koppel volledig in de watten te leggen. Van bruidskleding tot trouwauto, bloemen, trouwfoto’s, huwelijksnacht, visagie en meer. Zelfs een huwelijksreis! Het huwelijk wordt voltrokken door trouwambtenaar Vera Tax.

In aanloop naar het droomhuwelijk hebben Anneleen en Fynn een aantal vlogs gemaakt waarin de voorbereidingen op het huwelijk te zien zijn. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen