Grootouders en kleinkinderen gezocht voor Sprookjessprokkelaar de musical

Foto: Efteling-Sprookjessprokkelaar de musical.

De Maaspoort in Venlo is op zoek naar kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud die het leuk vinden om samen met hun opa of oma te acteren, dansen en zingen? 

Wil je mee spelen in de nieuwe Efteling theaterproductie ‘Sprookjessprokkelaar, de musical’, de op donderdag 27 december op het podium van ‘De Maaspoort’ in Venlo zal staan?

De Maaspoort is op zoek naar kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud (met kledingmaat 116 t/m 140) die het leuk vinden om samen met hun opa of oma (met kledingmaat M t/m XL) te acteren, dansen en zingen? Ze kunnen zich dan aanmelden om mee te spelen in de nieuwe Efteling theaterproductie Sprookjessprokkelaar de musical. Die op donderdag 27 december op het podium van De Maaspoort in Venlo zal staan.

Sprookjessprokkelaar de musical
Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen om gelezen en verteld te worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Voorstellingsdag
Op donderdag 27 december is De Sprookjessprokkelaar twee keer te zien in De Maaspoort. Per speeldag mogen 10 kinderen met een grootouder, dus in totaal 20 personen, meespelen. Je speelt altijd de volledige speeldag mee, dus in ons theater speel je twee voorstellingen mee. De duur van de voorstelling is 80 minuten (zonder pauze). Iedere grootouder en ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één (van de) voorstelling(en), voor 1 begeleider om naar de voorstelling te kijken.

Aanmelden
Wil je meedoen? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier. Vul het volledige inschrijfformulier in, maak een leuke foto van jou en je opa of oma en stuur dit naar [email protected] ! Je inschrijfformulier moet vóór 1 september binnen zijn. In september ontvang je bericht of je uitgekozen bent om mee te spelen.

Let op! Voor de selectie zijn ook kledingmaten van belang; daarom vragen we jullie om een inschatting te maken van de maten die gelden op 27 december.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen