Brasserie RACH ‘Vol passie en met ûnne lach’ centrum Tegelen

Foto: RACH.

Vanaf 21 april is Brasserie RACH op de Kerkstaat in het centrum van Tegelen geopend. Een gezellige brasserie voor jong en oud. In de brasserie kunt u genieten van de meest (h)eerlijke gerechten. De gerechten worden met grote zorg samengesteld en bestaan veelal uit verse en streekgebonden producten.

Brasserie RACH, is van Ramon en Aniek Camps – Hermans. Ze zijn dagelijks – uitgezonderd van maandag-  geopend van 10.00 – 20.00 uur. Op maandag zijn ze om 12.00 uur geopend.

Lunchen 
Bij Brasserie RACH kun je heerlijk eten. Ze beschikken over een lunch en dinerkaart. De keuken is dagelijks geopend tot 19.30 uur.

Verse producten, lokale leveranciers
RACH maakt de meeste producten geheel zelf, daarnaast werken zij met regionale leveranciers die dagelijks verse producten kunnen leveren. Kwaliteit staat voorop!  Leveranciers zijn;
– Bekkerie Hermans.
– Bex aardappelen.
– Geertsen vlees BV.
– Eurofresh groenten.

Volop keuze 
Naast de standaard drankenkaart – met frisdrank en koffie’s-  heeft Brasserie RACH ook volop keuze in verse smoothies, speciale koffie’s en diverse varianten chocomel.

Bij Brasserie RACH is zowel binnen als buiten volop zitgelegenheid. Met 80 zitplaatsen binnen en 90 zitplaatsen buiten is RACH ook de perfecte plaats om met een grote groep te komen genieten van een heerlijke lunch of maaltijd.

Brasserie RACH is gevestigd op Kerkstraat 50, in het centrum van Tegelen.

RACH – ‘Vol passie en met ûnne lach’

Bekijk meer foto’s. 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen