Feestavond in De Haandert Tegelen; “Wetse nag?!”

Foto: “Wetse nag?!”

Zaterdag 15 september 2018 zal een unieke avond worden in De Haandert in Tegelen.

Een weerspiegeling van het Tegelse uitgaansleven uit de jaren 70 en 80. Een band die zeker niet mag ontbreken is de populaire feestband “Sound Express”. Bart Houtermans zal deze avond als gast zanger aansluiten bij de band.

Iemand die ook niet mag ontbreken op deze avond is Hans Koopmans, beter bekend onder de naam DJ Koby. Hans zal deze avond uitblinken achter de draaitafels. Hij was de populaire DJ van Studio B en Café de Lange. In het voorprogramma van deze avond staan Bryan & Gijs. Dit duo heeft een akoestisch repertoire van nummers uit deze zelfde periode.

Deze 15e september zal nog lang herinnert worden als nostalgische avond. Menige “Tegelse” zal deze avond dan ook ervaren als een reünie en de naam van het evenement “Wetse nag?!” zal dan ook vaak uitgesproken worden als oude herinneringen weer opgehaald worden. Noteer daarom

15 september 2018 dan ook in je agenda!
Medio mei zal de datum en locatie van de voorverkoop bekend gemaakt worden. Entreekaarten zijn verkrijgbaar voor €10. De organisatie hoopt op een grote reünie en bomvolle Haandert waar nog lang over gesproken zal worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen