Student uit Belfeld wint landelijke visagiewedstrijd

Foto: Winnares Verena Steegh met bekende visagist Mika van Leeuwen.

De 16-jarige Verena Steegh, student aan Gilde Wellness & Beauty College heeft afgelopen maandag de Student Make-Up Award 2018 gewonnen in de jaarbeurs in Utrecht.

Na een spannende wedstrijd tussen diverse scholen stak Verena Steegh, met name door haar zichtbare passie en toewijding, met kop en schouders boven de rest uit en nam deze begeerde prijs mee naar huis. Het thema van de wedstrijd was #TrendingTopic

In de categorie #Trendingtopic won Verena met haar ‘gothic revival’ make-up creatie. De vakjury lette vooral op techniek, creativiteit, hygiëne en de totaalpresentatie.

De jury beloonde Verena met hoge punten: “na een spannende wedstrijd tussen diverse scholen stak Verena Steegh, met name door haar zichtbare passie en toewijding, met kop en schouders boven de rest uit.”

De Make-up Awards wordt georganiseerd door de Stichting Foundation. De Stichting Foundation heeft o.a. het doel om de kwaliteit van het vak visagie te stimuleren en naar een hogere dimensie te brengen. Het organiseren van de jaarlijkse Student Awards is één van de uitingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen