Eerste Kattencafé in Limburg; Kattencafé Cuddles opent haar deuren

Foto: Kattencafé Cuddles via Facebook.

Op zaterdag 3 maart zullen de deuren van het eerste kattencafé in Limburg openen. Kattencafé Cuddles is gevestigd op de Parade in Venlo.

In Cuddles wonen op het moment van de opening zes katten. Bij Cuddles kun je terecht voor een heerlijke huisgemaakte lunch, koffie, thee, gebak en natuurlijk onbeperkte kattenknuffels!

Een warm thuis voor asielkatten
In Kattencafé Cuddles zullen katten uit het dierenasiel een nieuw, warm, thuis vinden. Die katten kunnen geaaid en geknuffeld worden door de bezoekers. Er worden ook werkplekken gemaakt voor studenten die in hun studentenhuizen vaak geen katten mogen hebben. Maar kan je zelf geen katten houden, maar heb je wel graag dieren om je heen, ook dan biedt het kattencafé de uitkomst.

Om het café te realiseren was 20.000 euro nodig. Dat geld is middels crowdfunding bij elkaar gebracht.

Ouderen op bezoek 
De initiatiefnemers, Gaby Otten en Danilla van de Heuvel, willen buiten de reguliere openingstijden ruimte geven aan ouderen uit verzorgingshuizen. Zij kunnen tegen een gereduceerd bedrag koffie komen drinken. Volgens de eigenaren werkt het voor ouderen therapeutisch om met een kat op schoot te zitten.

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00-18.00
Donderdag: 10.00-18.00
Vrijdag: 10.00-18.00
Zaterdag: 10.00-18.00
Zondag: 12.00-18.00

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen