Herdenkingsbijeenkomst; Zelfhulpgroep overleden kind

Foto: Website dagvlinder.

Onder het thema “Niet alle littekens zijn zichtbaar’’, wordt een herdenkingsbijeenkomst gehouden voor overleden kinderen.

Ouders, broers en zussen en andere familieleden zijn welkom, maar ook vrienden van overleden kinderen of hun familieleden, die van nabij het verdriet hebben gevoeld en nog voelen dat hun naasten heeft getroffen.
Vertegenwoordigers van de Vereniging DagVlinder zullen de dienst begeleiden.

De middag wordt georganiseerd, omdat de ervaring is, dat ieder die een kind verloren heeft, dit voelt als verlies van een stukje van jezelf. Het is fijn om dit immens verdriet te kunnen delen met anderen, die kunnen en willen luisteren, een arm om je schouder leggen, of er “gewoon” voor je zijn, zelfs zonder woorden kunnen anderen veel voor je betekenen.

In deze herdenking wordt geprobeerd om het onzegbare te zeggen. Met gedichten, liedjes, verhalen en momenten van stilte voor ieder zijn eigen gedachten. Want wanneer je kind is gestorven heb je levenslang verdriet, verdriet waar je mee moet leren leven. Het voortdurende gemis is altijd aanwezig, maar hun naam zullen we altijd blijven noemen.

De muzikale omlijsting in deze samenkomst zal door de zanggroep DeLeN verzorgd worden.
De ouders van de kinderen die overleden zijn en naar de dienst komen, wordt gevraagd om een half uur voor aanvang aanwezig te zijn en een FOTO in een lijst mee te brengen.

De kinderen en hun namen zullen nadrukkelijk een plaats krijgen tijdens deze dienst.
Na afloop van de bijeenkomst is er nog gelegenheid na te praten en een kopje koffie of thee te drinken.

Geïnteresseerd? 
Spreekt U dit aan, kom dan gerust naar de herdenkingsbijeenkomst op zaterdag 3 maart 2018 om 14.00 uur in Wijkgebouw De Waeg, Horsterweg 203, 5928 ND Blerick.

Kitty Huisman
Voorzitter DagVlinder
Tel.: 045-5116016
Email: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen