Waarderingsonderscheiding voor vrijwilliger SUPPORT opvoedingsondersteuning

Foto: Links wethouder Ben Aldewereld, rechts Jan Lammerse. Locatie: Boulevard Hazenkamp,

De heer Jan Lammerse uit Venlo ontving dinsdag 12 december uit handen van wethouder Ben Aldewereld de waarderingsonderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk in de gemeente Venlo. De uitreiking, op voordracht van Wel.kom, vond plaats in Boulevard Hazenkamp tijdens de jaarlijkse decemberlunch voor alle vrijwilligers van Support opvoedingsondersteuning. Vertegenwoordigers van ’t Groenewold, Sensoor en Emmaus waren eveneens aanwezig.

Jan Lammerse is ruim tien jaar werkzaam als vrijwilliger voor SUPPORT opvoedingsondersteuning. Daarnaast is hij vrijwilliger bij ’t Groenewold, Sensoor en Emmaus. Hij staat bij deze organisaties bekend als een bezige bij die niet kan stilzitten en wordt gezien als uiterst vriendelijk, loyaal en hartelijk. Bij SUPPORT ondersteunt Jan met hart en ziel meerdere gezinnen die het tijdelijk moeilijk hebben. “Het verrijkt me en geeft me veel”, aldus Jan Lammerse.

SUPPORT
SUPPORT is een programma van Wel.kom dat met de hulp van vrijwilligers (opvoedings)ondersteuning, praktische hulp en vriendschap biedt aan ouders met ten minste één kind van 12 jaar of jonger. De gezinnen die gebruikmaken van SUPPORT zijn gezinnen die tijdelijk uit balans zijn en waarvan de vader of de moeder iemand zoekt om tijdelijk op terug te kunnen vallen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen