Designwedstrijd brochurecover De Maaspoort

Foto: Brochure 2017/2018. De Maaspoort.

De Maaspoort heeft een designwedstrijd uitgezet voor het mooiste coverontwerp van de theaterbrochure 2018-2019. Het winnende ontwerp gaat in productie en de designer krijgt een gouden ticket voor theaterseizoen 2018-2019. Met dit gouden ticket kan de winnaar gratis iedere niet uitverkochte voorstelling van theaterseizoen 2018-2019 bezoeken samen met een introducé.

Designwedstrijd
Ondanks dat het theaterseizoen pas net is begonnen, zijn de pijlen al gericht op de brochure van volgend jaar. Ieder jaar brengt De Maaspoort Theater & Events in mei een brochure uit met het nieuwe theaterprogramma. Het doel van de brochure is het informeren van bezoekers over het theateraanbod en diensten van De Maaspoort op een kwalitatief hoogwaardige en artistieke manier. De Maaspoort is op zoek naar een verrassende, stijlvolle en herkenbare brochurecover die tegelijkertijd laagdrempelig is.

De Maaspoort
Marketingmanager Linda van Vegchel: “Voor alle doelgroepen is wat te beleven in De Maaspoort, van internationale studenten tot ouderen, toeristen, jonge gezinnen en stelletjes of vrienden. Er staan ieder jaar weer fantastisch mooie producties en grote namen in De Maaspoort en daar zijn we, samen met onze bezoekers, erg trots op. De brochure mag opvallen en herkenbaar zijn. We zijn op zoek naar een ontwerp dat daar mooi op aansluit.”

Randvoorwaarden
Er zijn slechts twee randvoorwaarden waar deelnemers rekening mee dienen te houden. In het ontwerp moet duidelijk worden dat de brochure het programma van De Maaspoort bevat en de afmetingen van de brochure moeten zijn 23 x 27 cm (staand). De cover mag bestaan uit foto’s, schilderwerk, lettertypes of wat men ook bedenkt. Een grote uitdaging dus waarin artistieke geesten alle creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan.

Meedoen?
Beginnen de ideeën al te borrelen? Doe dan mee! Stuur het ontwerp naar [email protected] of geef het ontwerp af bij de theaterkassa onder vermelding van ‘Brochurecover 18/19’. Wie weet gaat jouw ontwerp in productie én win je een jaar lang gratis tickets. De deadline voor het indienen van het ontwerp is 1 januari 2018.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen