A73 dit weekend op meerdere plekken dicht wegens werkzaamheden

Foto: nieuws.nl

De snelweg A73 is dit weekend op meerdere plaatsen afgesloten vanwege werkzaamheden. Check daarom je route voor je op pad gaat.

Roer- en Swalmentunnel
Vrijdagavond en -nacht zullen de Roer- en Swalmentunnel dicht zijn voor onderhoudswerkzaamheden.
Doorgaand verkeer wordt van vrijdag 20:00 uur tot zaterdagochtend 6:00 uur omgeleid via de Napoleonsbaan (N273) en lokaal via de N271. Deze omleidingsroutes worden aangegeven op informatieborden langs de weg. Rijkswaterstaat verwacht dat de werkzaamheden nauwelijks voor overlast zullen zorgen.

Venlo
Bij knooppunt Zaarderheiken is dit weekend vanuit het noorden de verbindingsweg tussen de A73 en de A67 dicht. Verkeer wordt van vrijdag 21:00 uur tot en met maandag 5:00 uur ter plaatse met borden omgeleid.

Rijkevoort
Nog verder naar het noorden gaat de A73 vanuit Limburg naar Nijmegen het hele weekend dicht tussen knooppunt Rijkevoort en afrit Malden. Van vrijdag 21:00 uur tot en met maandag 6:00 uur wordt er op dit stuk aan de weg gewerkt. Verkeer vanuit het zuiden wordt bij Venlo omgeleid. Rijkswaterstaat verzoekt automobilisten zo veel mogelijk gebruik te maken van deze grote omleidingsroute.
Het verkeer wordt dan omgeleid en u moet rekening houden met een vertraging van 10 tot 30 minuten.

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen