“Ontdek “Lukt Food & Drinks”: Smaak, Herstel en Inspiratie”

Foto: © Lukt via Facebook.

Kom eens aan bij  “Lukt Food & Drinks”! Hier draait alles om anti-stigma, herstel, re-integratie en heerlijke smaken. Deze unieke horecagelegenheid biedt een tweede kans aan herstellende verslaafden en mensen in re-integratietrajecten.

Geniet van een smaakvol menu, variërend van (vegetarische) klassiekers tot verrassende creaties, allemaal bereid met aandacht en zorg. “Lukt” gelooft sterk in de helende kracht van goed eten voor de ziel.

De koffie is hier meer dan alleen koffie; het is koffie met een doel. Vakkundig gemaakt door in huis opgeleide barista’s als onderdeel van het re-integratieprogramma. Unieke koffiebonen uit de gevangenis symboliseren tweede kansen en verandering.

Bij “Lukt” proeft men niet alleen heerlijke smaken, maar ook de hoop en veerkracht van het personeel. Samen creëren ze een warme sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

Bezoekers kunnen genieten van een heerlijke maaltijd, een kop koffie met een verhaal en de inspirerende sfeer. Samen maken ze het verschil, één gerecht en één kop koffie tegelijk.

Voor degenen onderweg biedt “Lukt” ook koffie to go aan. Zelfs als men haast heeft, wordt ervoor gezorgd dat het favoriete kopje koffie perfect verpakt is om de dag op te fleuren.

De missie van “Lukt” wordt ondersteund door de gemeenschap, en het team kijkt uit naar de komst van gasten, of het nu ter plaatse is of onderweg. Alles wordt geserveerd met een vriendelijke glimlach.”

Lukt Food & Drinks
Parade 22
5911CC Venlo

[email protected]
Online via: https://www.lukt-herstellunchroom.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen