SVO Roermond opent haar deuren

Foto: SVO

21-5-2015 Proeverijen, demo’s, presentatie van streekproducten, een studentenwedstrijd. Dat zijn maar een paar voorbeelden die bij de open dagen bij SVO vakopleiding food in Roermond op het programma staan. Op 8 juni opent SVO Roermond haar deuren van 17.00 tot 20.00 uur.

Groei, ontwikkeling en rendement

Door medewerkers zich te laten ontwikkelen, stijgt hun betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Zij vergroten hun vakkennis en zijn nog beter in staat klanten te adviseren. De klanttevredenheid stijgt en hoogstwaarschijnlijk is dit ook terug te zien in de omzet. Wie graag meer wil weten over werken en leren in de foodbranche vertellen wij graag meer over onze opleidingen en trainingen.

Nieuwe opleiding Bedrijfsleider vers

In september 2015 start de nieuwe niveau 4 mbo-opleiding Bedrijfsleider vers. Studenten leren om de dagelijkse gang van zaken in hun bedrijf te regelen. Doordat zij meer leren over kwaliteitsmanagement, personeelsmanagement, financiën en marketing kunnen zij de ondernemer nog beter ondersteunen. De voorlichtingsbijeenkomst over de nieuwe opleiding start om 19.30 uur.

Meer informatie

Wanneer? maandag 8 juni2015 Hoe laat? van 17.00 tot 20.00 uur Waar? Jagerstraat 6, Roermond Contact? telefoon 0475 320 764, e-mail [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen