Kermis-fotoshoot – the 2017 edition: ‘Choose your colour!’

Foto: Kermis-fotoshoot © Astrid Roox.

Kermis-fotoshoot – the 2017 edition: ‘Choose your colour!’
Deze kermis-fotoshoot vind plaats op zondag 22 oktober – UNIEKE KANS!

Modellen gezocht
Ook dit jaar gaan we weer met een groep modellen de kermis op. Nadat je door ons in de visagie & styling bent gezet, gaan we je vastleggen op foto op diverse plekken op de Venlose kermis. Heb jij interesse om als model of fotograaf mee te doen met een te gekke kermis-fotoshoot – georganiseerd door BTstyling en Astrid Roox Fotografie op de Kermis Venlo? Let us know! Slechts plek voor maximaal 10 modellen (pro’s, pro’s in wording of model for 1 day) en 8 (hobby, studenten – pro,-) fotografen. Maar natuurlijk ook heel erg leuk als vriendinnen-uitje of speciaal verjaardagskado!

Unieke kans voor bedrijven
En….. een uitermate toffe kans voor bedrijven om hun product met model op de foto te zetten!!! Heb je bv een schoenenzaak en wil je tbv reclame een paar vette foto’s met jouw schoenen erop in deze kermissetting? Dan kan dit! Je kunt producten aanleveren die wij dan meenemen in de shoot. Of bloemen, of een mooi kapsel, of kleding of, of, of… heel veel is mogelijk!!!

Dit jaar zijn ook smartphone-fotografen van harte welkom!!! Maximaal 8.
VOL = ook echt VOL!

Deze editie zullen wij worden bijgestaan door een topteam: Femmetje Hagens-du Croix, Fabienne van der Weijden, Lisette Huinck en Peter Janssen.
Twijfel je omdat je geen ervaring hebt? Niet twijfelen: DOEN! Pro’s en amateurs naast elkaar: het zullen prachtige foto’s worden!
Prachtige kans om unieke foto’s voor je portfolio of hobby te maken!
Het thema dat we dit jaar hanteren is: ‘Choose your colour!’
Wij verzorgen de totale styling (make-up, haar, setting etc.)! Er zal voor de fotografen voldoende gelegenheid zijn om te fotograferen, ook zijn eigen settings ter plaatse mogelijk. Voorwaarden en prijzen voor deelname sturen we graag via een privé bericht toe!

De start voor de modellen zal om 08.30 zijn (visa, hair,styling) – de shoot zal rond 12.00 gaan plaatsvinden en tot ongeveer 15.00 uur duren..
Biijgaande foto’s zijn gemaakt tijdens de vorige 2 edities van de kermis fotoshoot.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden en/of info over prijzen/voorwaarden kan door een privébericht te sturen naar Astrid Roox. Je krijgt dan alle informatie toegestuurd.

Uit de vorige edities is gebleken dat dit een erg populaire fotoshoot is. Ben er dus snel bij als je verzekerd wil zijn van een plekje!

Bron; Ingezonden item Astrid Roox.

Reacties