Rowwen Heze Grenswerk Open Air 15-07-2016
Rowwen Heze Grenswerk Open Air 15-07-2016
Foto: grenswerk.nl

Venlo -16-07-2016 -Succesvolle eerste editie Grenswerk Open Air.

De eerste editie van Grenswerk Open Air heeft ruim 4000 bezoekers getrokken. Verdeeld over twee dagen speelden zes acts in openluchttheater de Doolhof in Tegelen. UB40 was de headliner op donderdag en op vrijdag sloot Rowwen Hèze af.
Grenswerk Open Air is een nieuw samenwerkingsverband tussen Poppodium Grenswerk en Double Track. De organisatie is zeer tevreden over het aantal bezoekers en de sfeer tijdens beide dagen. De legendarische Engelse reggaeband UB40 pakte het publiek op donderdag in met klassiekers als Kingston Town, Food For Thought en Red Red Wine. Daarvoor hadden Lucas Hamming en Michelle David & The Gospel Sessions het publiek al goed opgewarmd.
De tweede dag werd afgetrapt door JW Roy & Band. Daarna speelde dialectzanger Pollux. Rowwen Hèze sloot de tweede dag af met een keur aan nummers uit het omvangrijke oeuvre van de band.
Beide dagen is er geen druppel regen gevallen en met name de vrijdag was het een prachtige zomeravond. De organisatie ziet er naar uit om volgend jaar een nieuwe editie te organiseren.

UB40 Grenswerk Open Air 14-07-2016
UB40 Grenswerk Open Air 14-07-2016
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen