Ondernemersklankbord voor klanten met arbeids­ongeschiktheids­verzekering

Foto: www.reaal.nl

Venlo – 05-06-2016 – Ondernemers helpen ondernemers. Dat is de gedachte achter Stichting Ondernemersklankbord (OKB) waarmee Reaal een samenwerkings­overeenkomst is aangegaan.

De klanten van Reaal met een arbeids­ongeschiktheids­verzekering kunnen kosteloos een beroep doen op het Ondernemersklankbord en hulp, ondersteuning en advies vragen bij al hun ondernemersvragen.

Extra service voor onze klanten
Marcel van der Meulen, directievoorzitter van Reaal: “Deze samenwerking gaat voordeel opleveren voor de ondernemers die bij Reaal zijn verzekerd. Via onze arbeids­ongeschiktheids­verzekeringen bieden wij hen met ons preventieprogramma Lijfwacht onder meer al coaching, mediation binnen maatschappen, webinars en gezondheidsonderzoeken. We merken dat met name startende ondernemers hulp kunnen gebruiken bij bepaalde vraagstukken om ze te helpen beter te kunnen ondernemen. Het Ondernemersklankbord biedt die hulp en dat is een extra stap in het voorkomen van arbeids­ongeschiktheid. Daarom spreken wij ook liever van ArbeidsGeschiktheids­verzekering.”

Tijdig schakelen voorkomt problemen
Reaal vindt het belangrijk dat een ondernemer zich kan richten op zijn of haar passie en dat is ondernemen. Bij alles wat daarbij komt kijken kun je de visie van oud-ondernemers goed gebruiken. Marcel van der Meulen: “Het Ondernemersklankbord biedt die hulp, die expertise of simpelweg een luisterend oor. Uit onze onderzoeken blijkt dat dit precies is waar onze klanten behoefte aan hebben.”

Frank van Santen, directeur Ondernemersklankbord, stelt vast dat zijn adviseurs vaak te laat worden gebeld met het verzoek langs te komen voor een coachinggesprek, terwijl het bedrijf dan al veel schade heeft opgelopen. “Jammer en totaal onnodig. Daarom ben ik blij met de samenwerking met Reaal”.

Stichting Ondernemersklankbord
Stichting Ondernemersklankbord bestaat al 35 jaar en is een onafhankelijke, ideële organisatie, zonder winstoogmerk waarin oud-ondernemers op een vrijwillige basis hun kennis en ervaring inzetten om (door) startende ondernemers te ondersteunen in een coachfunctie. De stichting heeft 300 vrijwillige adviseurs die jaarlijks ongeveer 3000 ondernemers ondersteunen.

Lees meer over Stichting Ondernemersklankbord

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen