De AFVALRACE: Het thema van deze week “contact tijdens de afvalrace in Venlo tussen Performenz en de teamgenoten”

Foto: www.sportja.nl

Venlo -20-05-2016 – Deze week is de vraag aan de drie kandidaten van de afvalrace in Venlo: Hoe is het contact met de andere kandidaten van de afvalrace in venlo?

John zegt hierover:
Kim zie ik de laatste weken meestal bij de bootcamp in Venlo. Samen zetten we de schouders er flink onder tegenover al die grassprietjes dames. Wij hebben onze eigen criteria en competitie. Tineke is voor haar werk nu naar de ander kant van Nederland, maar ik heb haar slechts bij 2 gelegenheden kort gesproken. Eigenlijk best wel jammer dat we tot nu toe niet eens met zijn 3-tjes onze ervaringen hebben besproken. Ja laatst heel kort na de Qucina kookworkshop.
Screen-Shot-2016-01-26-at-12.43.43-AM

John voegt daar nog een eigen impressie aan  toe

Zoals Lenny Kravitz al tegen oma zei:

Kom uit je luie stoel. Gisteren kreeg ik het leukste compliment sinds januari. Joke een oude vriendin woont inmiddels enkele jaren in Lapland. Gisteren even ge whatsapped en een foto van een klussende John. Ze zei, man wat is er met jouw gebeurd, je lijkt wel 20 jaar jonger. Dat doet je oude botten goed. Dat ik het geluk heb een personal trainer te hebben gewonnen spreekt velen aan. Het moeilijkste ??? Doorzetten Als je alleen begint met goede voornemens, de start is niet moeilijk. Alleen doorgaan nadat je de 1e keer spierpijn had, geen adem, etc. Ook ik zou ZONDER COACH weer in Lenny’s oma haar stoel zitten, OKÉ we hebben geen schommelstoel.

Tineke reageert als volgt:
Met John heb ik weinig contact ik zie hem alleen tijdens de gezamenlijke momenten. Hij komt bij mij heel enthousiast over en is zover ik weet heel goed bezig. Met Kim heb ik iets meer contact, we hebben laatst samen een keer gewandeld en zijn van plan dit binnenkort nog een keer te doen. Ook willen we kijken of we een keertje samen kunnen trainen met Remy of Stephanie. Wat ik hoor van Kim is dat ze heel goed is gestart, ze heeft echt de omschakeling gemaakt, ik vind het heel knap hoe goed ze bezig is. Helaas nu wat blessures maar ook dat hoort erbij helaas, maar dat komt ook zeker wel weer goed en dan kan ze weer vol ervoor gaan, zet hem op Kim!

 

nordic-walking-suedtirol-schenna-4da6e46
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen