Roermondse wethouder Raja Fick opent nieuwe indoor attractie Magic World of Lights nieuwe indoor attractie Magic World of Lights

Roermond – 02-05-2016 – Op vrijdag 29 april, de dag voor de publieksopening, heeft de Roermondse wethouder Raja Fick de officiële opening verricht van Magic World of Lights.

Opening Magic World of Lights door wethouder Raja Fick

De nieuwe indoor attractie, gelegen in de Jazz City Hall naast het Designer Outlet, is een unieke ervaring waarbij je via 80.000 LED-lichten een fascinerende toer rond de wereld maakt, langs wereldsteden, befaamde monumenten en spannende natuurgebieden.
Magic World of Lights is een droomwereld met enerverende lichtshows.

Tower Bridge Eiffeltoren Brandenburger Tor Magic World of Lights

Bezoekers passeren befaamde iconen, van Eiffeltoren tot Vrijheidsbeeld, van Colosseum tot Chinese Muur, en een lasershow met waterprojectie. Verrassend, boeiend en leerzaam voor iedereen, van jong tot oud. De attractie is een vervolg op de succesvolle China Lights Events in onder andere Antwerpen, Rotterdam en Utrecht.
Wethouder Raja Fick over de komst van Magic World of Lights naar Roermond:

“Het lichtjesevenement vond een geschikte overdekte toplocatie in de Jazz City Hall: altijd donker, geen invloed van het weer, het hele jaar open en een uitstekende toevoeging aan een toeristisch bezoek aan ons stadscentrum en het Designer Outlet.”

Tower Bridge Big Ben Magic World of Lights

Vanaf zaterdag 30 april is Magic World of Lights dagelijks geopend tussen 12.00 en 20.00 uur. De entreeprijzen zijn 9,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 13,50 euro voor volwassenen. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen