Civitas beachvolleybal toernooi voorloper op Eredivisie Beach 2022 in Venlo

Foto: ©https://www.eredivisiebeach.nl/

Van maandag 11 juli t/m zaterdag 16 juli vindt het 24ste beachvolleybal toernooi van volleybalvereniging Civitas plaats in Venlo. Zes dagen lang vinden er diverse beachvolleybal toernooien plaats waarmee niet alleen fanatieke volleyballers aan hun trekken komen, maar ook de bedrijven- en recreatieve teams.

“Binnen twee weken zaten de bedrijvenavonden helemaal vol. Hier zijn we enorm trots op”, aldus Roy Tervooren, voorzitter van volleybalvereniging Civitas. “Met ons toernooi willen we niet alleen onze leden een paar heerlijke beachvolleybaldagen laten beleven, ook de teams van collega’s, vrienden en/of familie die normaal niet in onze sporthal te vinden zijn. We willen iedereen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met deze mooie sport en dat lukt de laatste jaren aardig goed. De vele aanmeldingen voor de bedrijvenavonden zijn hier een mooi voorbeeld van.”

Mede dankzij de inzet van Civitas, begint beachvolleybal steeds meer te leven bij de inwoners van en rondom Venlo. Extra leuk dit jaar is daarom de komst van het Eredivisie Beach op zaterdag 23 en zondag 24 juli op de Maaskade in Venlo. De beste Nederlandse beachvolleybal mannen en vrouwen strijden tijdens Eredivisie Beach voor het Nederlands kampioenschap. Toegang is gratis en meer informatie over het programma is te vinden op www.eredivisiebeach.nl/venlo.

Zelf alvast de beachvolleybal sfeer proeven? Er zijn nog een aantal plekken vrij tijdens het toernooi van Civitas. Kijk voor de mogelijkheden en beschikbare data op https://beach.civitasvenlo.nl/

Reacties

Cookieinstellingen