Aanpassing vormgeving Stadspas

Foto: © Stadpas Venlo.

Stadspas Venlo is in een nieuw jasje gestoken. In plaats van de blauwe pas die u gewend bent, is de nieuwe pas in een vrolijk kleurtje vorm gegeven. 

De oude pas blijft gewoon geldig en bruikbaar en de bedragen waar u recht op hebt, worden hier gewoon op gestort. Alle nieuwe aanvragers en mensen die hun pas hebben verloren, ontvangen de nieuwe stadspas.

De StadspasVenlo bestaat sinds vorig jaar en is bedoeld als extraatje voor mensen met een laag inkomen of voor mantelzorgers. Met de Stadspas kunnen mensen bij Venlose ondernemingen betalen en/ of korting krijgen.

StadspasVenlo is bedoeld voor twee groepen:

1. Als waardering voor mantelzorgers. Voorheen kregen zij mantelzorgvouchers. Deze vouchers zijn nu vervangen door StadspasVenlo.

2. Als bijdrage voor inwoners van Venlo met een minimum inkomen, die in aanmerking komen voor de zogenaamde ‘Participatieregeling’. Met deze regeling krijgt iedereen in Venlo de mogelijkheid om te sporten, muziek te maken, een theater of een film te bezoeken. De Participatieregeling was voorheen de Geld Terug Regeling.

Reacties