Geld terug op energiebesparende maatregelen

Foto: © Gemeente Venlo.

Meer energie besparen is goed voor het klimaat én uw portemonnee. De gemeente wil u, als eigenaar van een bestaande woning in gemeente Venlo, helpen met energie besparen. Daarom kunt u tot 31 maart 2021 een energievoucher aanvragen voor energiebesparende maatregelen. 

Denk daarbij vooral aan kleine maatregelen, zoals een waterbesparende douchekop, LED verlichting of het aanschaffen en bevestigen van radiatorfolie. Maar ook grotere ingrepen zoals bijvoorbeeld vloer-, dak- of spouwmuurisolatie, een zonneboiler, het vervangen van een kozijn met isolerend glas of een warmtepomp komen in aanmerking voor deze energievouchers.

Maak kans op gratis zonnepanelen bij een voucher van €60,-
Er zijn vier typen vouchers beschikbaar. Deze hebben een waarde van €60,- €200,- €400,- of €1.000,-. Als u een €60,- voucher aanvraagt, krijg u niet alleen € 60,- terug op de aankoop van de energiebesparende maatregelen, u maakt ook kans op 6 gratis zonnepanelen met installatie (of een pakket aan duurzame maatregelen van vergelijkbare waarde).

Per adres mag één voucher worden aangevraagd. Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld en op = op. Voor meer informatie over de energievouchers en het aanvragen van de vouchers gaat u naar www.duurzaambouwloket.nl/rre-venlo.

Reacties