[Informatiebijeenkomst] Woongroepen voor jonge mensen met dementie

Foto: © www.laurafotostudio.nl

Dagbehandeling Populier organiseert samen met de naastgelegen woongroepen voor jonge mensen met dementie een informatiebijeenkomst op donderdag 19 september, van 19.00 – 21.00 uur in Grand Café Onder de Linden, Auxiliatrixweg 35 in Venlo.

Tijdens de informatiebijeenkomst hoort u wat dagbehandeling voor jonge mensen met dementie (tussen 40 en 70 jaar) inhoudt en waarom het zo belangrijk voor hen is om midden in het leven te blijven staan. U krijgt informatie over het wonen en de activiteiten in de woongroepen én over het vrijwilligerswerk daar. Uiteraard beantwoorden de aanwezige  medewerkers al uw vragen over deze onderwerpen.

Bij dagbehandeling Populier in Venlo ondersteunt een team van deskundige medewerkers en enthousiaste vrijwilligers de jonge mensen met dementie in hun streven om zich nuttig te blijven voelen en intensief bezig te zijn. Bijvoorbeeld door te sporten, schilderen, hout te bewerken of andere (creatieve) activiteiten. Als er meer zorg of ondersteuning nodig is, is het mogelijk om te verhuizen naar een woongroep voor jonge mensen met dementie, gelegen naast Populier. Het is belangrijk dat de bewoners daar doorgaan met hun activiteiten en blijven trainen. De inzet van vrijwilligers, als helpende handen, is daarbij hard nodig.

U kunt zich tot en met 16 september aanmelden voor deze bijeenkomst bij [email protected]

 

Reacties

0