Welk groen initiatief verdient een Groen Lintje?

Foto: groenlinks venlo.nl

GroenLinks Venlo reikt in november weer het Groene Lintje uit. Dit is een onderscheiding die gaat naar mensen, organisaties en bedrijven die zich inzetten voor een groen en schoon Venlo. Of werken aan een groene en duurzame economie. GroenLinks wil zo groene initiatieven een pluim geven. Daarvoor hebben we hulp nodig: iedereen mag kandidaten nomineren.

In de gemeente Venlo zijn heel wat mensen die werken aan een groener, schoner en duurzamer Venlo. En bedrijven die groen ondernemen. GroenLinks maakt zich hier ook sterk voor en geeft graag een pluim aan anderen die dat ook belangrijk vinden. In oktober worden werkbezoeken gebracht aan de genomineerden, waarna een jury een winnaar zal aanwijzen. In 2016 ging het Groene Lintje naar Maaike van Strijp.

Kent u iemand (of een initiatief of een bedrijf) die het Groene Lintje verdient, laat het ons weten! Als u iemand nomineert krijgt u uiteraard een uitnodiging voor de feestelijke uitreiking. Deze zal in november gaan plaatsvinden op een leuke locatie.
U kunt uw nominatie mailen aan [email protected]. Graag voorzien van motivatie en vóór 8 oktober aanstaande.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen