Vershal Beej Benders gaat 16 november open

Foto: Beej Benders.

Vershal Beej Benders gaat 16 november open.
VENLO- Beej Benders opent op 16 november de deuren van een nieuwe vershal in Venlo. Plus-ondernemer Geert Benders heeft voor het foodconcept lokale boeren, telers, koks en versspecialisten bij elkaar gebracht.
De nieuwe vershal laat retail- en horecaconcepten samensmelten en probeert meer transparantie in de versketen over te brengen. Daarom werkt Benders samen met lokale partijen, zoals bakkerij Pijpers, Slagerij Gielen uit Baarlo, Poelier Hendriks uit ’t Ven, Joep Bindels voor dagelijks verse maaltijden, Ho chi Lam van Sushi restaurant de Red Sun uit Blaricum, Mertens zuivel boerderij uit Kessel, en Tebben kaas uit Blerick. “Door korte lijnen bewaken we de (vers)kwaliteit en door het ontbreken van overbodige schakels in de handelsketen zijn de producten ook nog eens laag geprijsd”, meldt Benders in een bericht.

Storytelling
Op de website en op de versmarkt wordt zoveel mogelijk het verhaal van het product verteld. Benders laat zien waar het product vandaan komt, wie het heeft gemaakt en hoe het geproduceerd wordt. Ook zijn er regelmatig leveranciers op de versmarkt te vinden voor een workshop of proeverij. “Met transparantie en storytelling bereiken we een grotere loyaliteit tussen product en consument.”

Aanbod
Het pand waarin de vershal komt, is in ruim 2300 vierkante meter groot, met op de eerste verdieping nog eens 1000 vierkante meter, meldde Benders in een eerder bericht. Het aanbod is zoveel mogelijk lokaal vers, met aanvullend kw. Cosmetica, papierwaren en schoonmaakmiddelen zijn er niet te koop,  wel producten die samen met de verswaren een complete maaltijd vormen. Horeca is niet te vinden op een aparte afdeling, maar er zijn op de versmarkt diverse eetpleintjes ingericht om gelijk te kunnen proeven van de producten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen