Nieuwe koffiemokken voor Gemeenschapshuis Pastoorshof dankzij betrokken dorpsgenoot

Foto:

Begin dit jaar namen we gezamenlijk afscheid van de wegwerpbeker. Ook in buurthuizen zijn deze niet langer te vinden, en wordt er nu afgewassen. Maar een nieuwe set koffiemokken heb je niet zomaar. Gelukkig kon Gemeenschapshuis Pastoorshof uit Lomm dankzij dorpsgenoot en vrijwilliger Wim Weijs nieuwe koffiemokken in ontvangst nemen.

Een buur met een missie
Wim deed mee aan een actie van Stichting Buurkracht om koffiemokken te winnen. Hij deelt zijn enthousiasme: “Zes jaar geleden hebben wij een buurtactie opgezet met Buurkracht. Sindsdien ben ik fan. Toen
ik de winactie langs zag komen, reageerde ik daar meteen op! We kunnen deze mokken in Pastoorshof goed gebruiken.”

Verbinding en duurzaamheid
Buurtbegeleider Sylvia Vannisselroij van Buurkracht overhandigde de mokken. “De mokken staan symbool voor de vele gesprekken en ideeën die onder het genot van een kop koffie geboren worden”, aldus Sylvia.
“Wim laat zien dat je veel kan betekenen voor je dorp. Het is een voorbeeld van hoe kleine, lokale initiatieven bijdragen aan een duurzamere en hechtere gemeenschap.”

Over Buurkracht
Stichting Buurkracht is een maatschappelijk initiatief. Ons doel is om mensen in buurten met elkaar te verbinden en ze te ondersteunen bij het samen verduurzamen en verbeteren van de buurt. Buurkracht is onafhankelijk en heeft geen
winstoogmerk. De buurtbegeleiders van Buurkracht helpen bewoners met het organiseren van projecten, een succesvol proces te doorlopen en de buurt te enthousiasmeren met behulp van diverse communicatiemiddelen.
Kijk voor meer informatie op
buurkracht.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen