Het Hof van Heden: Een nieuw familiefestival op de Ulingsheide

Foto:

Op 10 september a.s. is de eerste editie van het Hof van Heden, een buitengewoon intiem en kleinschalig festival vol kunst, ontmoeten, ontdekken en verwonderen in de historische kloostertuinen en gebouwen.

Hof van Heden is een kleinschalig, gastvrij kunst- en cultuurfestival, in de mooie tuinen van abdij Ulingsheide Venlo-Tegelen. Het is een gezellige dag voor het hele gezin die gratis toegankelijk is. Op het hoofdplein is een gezellige snuffelmarkt vol kunst en kitch en natuurlijk is de vernieuwde Emmaus Snuffelwinkel geopend, waar je behalve mooi vintage en retro spulletjes, ook een spontane act kunt verwachten.

Een greep uit het programma
Silent disco met DJ, klassieke wereldmuziek met sitar en viool, lachen om straattheater, singer-songwriters, een foto-expositie, en nog veel meer. Hof van Heden is bij uitstek geschikt voor mensen die wat minder prikkels fijn(er) vinden,
niet van massale events houden, maar toch lekker in de buitenlucht kunst en cultuur willen genieten. Geen harde muziek of versterkte podiumacts dus. Hof van Heden wordt georganiseerd door en met de bewoners van Emmaus Feniks en vrijwilligers, in samenwerking met de initiatiefnemers Tanja Nabben en Richard Fieten.

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door Venlo Mien Hert en CultuurImpuls en Emmaus Nederland.

Vrijwilliger?
Wil je een handje meehelpen als vrijwilliger tijdens de Hof van Heden-dag? Meld je aan via mail:
[email protected][email protected]
Waar: Abdij Ulingsheide Venlo-Tegelen
Ulingsheide 3, 5932 NA Tegelen
Wanneer: Zaterdag 10 september 2022 – 11:00 uur – 17:00 uur

Reacties

Cookieinstellingen