Aan de Waterkant van start

Foto: © The Bluebirds- Femke Valks / Persfoto.

Aankomend weekend is het terrein van stadsfestival Aan de Waterkant in Venlo het decor voor de Nightwatch Eredivisie Beach. Bezoekers aan de Lage Loswal kunnen genieten van een sterk deelnemersveld waarbij de Nederlandse top aanwezig is. Gedurende het hele weekend is het gratis toegankelijk terrasgedeelte van het festival, The Compound, geopend. De betaalde concerten gaan donderdag 28 juli van start. 

Het is de eerste keer dat de Nightwatch Eredivisie Beach wordt georganiseerd in Venlo. Stadsfestival Aan de Waterkant is door de beach sfeer, horeca en catering de perfecte plaats om het centercourt van de Eredivisie neer te leggen. The Compound is geheel gratis voor bezoekers en lokaal talent verzorgt het programma. 

Officiële start Aan de Waterkant
Aankomend weekend is alleen nog The Compound geopend. Het officiële programma start donderdag 28 juli. Onder andere MEAU, Karsu, Guido Weijers en Minsekinder betreden het podium in Venlo. De jongere doelgroep wordt bediend met Bamboo, F.E.E.S.T. en Airwalk Outdoor Trance Events en de allerkleinsten kunnen aanschuiven bij Pim & Pom. 

De ticketverkoop voor alle concerten, theatervoorstellingen en clubavonden loopt via www.aan-de-waterkant.nl. Tickets worden per event verkocht. Het festival vindt plaats tussen 28 juli en 7 augustus. 

Line-up Aan de Waterkant

Donderdag 28 juli Minsekinder + Sef Derkx & Jos Deenen
Vrijdag 29 juli MEAU
Zaterdag 30 juli Bamboo
Zondag 31 juli Pim & Pom | Karsu
Donderdag 4 augustus Guido Weijers
Vrijdag 5 augustus F.E.E.S.T.
Zaterdag 6 augustus Airwalk Outdoor Trance Festival
Zondag 7 augustus Top2000 Summer Edition

Samenwerking
Aan de Waterkant is een samenwerking van Poppodium Grenswerk, De Maaspoort Theater & Events en horecapartner De Locomotief en wordt mede mogelijk gemaakt door de Scheuten Foundation. 

De podia werken tijdens het evenement samen met Café De Locomotief als horeca-partner. Daarnaast verzorgen verschillende lokale ondernemers een gevarieerd food aanbod.

Reacties

Cookieinstellingen