Kunstencentrum Venlo start met maandelijks workshopweekend: Eerste editie Mindful of Art

Foto: MoA © Michelle Leman Pexels

In december start Kunstencentrum Venlo met een maandelijks terugkerend weekend vol workshops waarvan het thema telkens wisselt. De eerste editie op zaterdag 11 december staat in het teken van Mindful of Art. Van 10.00 tot 17.00 uur vinden er workshops plaats in het Goltzius, het hoofdgebouw van Kunstencentrum Venlo, bij Museum Van Bommel Van Dam én online.

Vanaf december 2021 t/m juni 2022 organiseert Kunstencentrum Venlo, in samenwerking met Museum Van Bommel Van Dam, elke tweede zaterdag van de maand – mits de jaarkalender het toelaat – een workshopweekend. Het programma bestaat telkens uit een aantal workshops waarin gezocht wordt naar een leuke combinatie of zelfs samensmelting van kunstdisciplines. Daarmee hoopt het Kunstencentrum telkens te verrassen en vernieuwen. Mindful of Art

Zaterdag 11 december is de eerste editie. Geheel in het thema Mindful of Art worden er vijf workshops aangeboden waarmee deelnemers zichzelf kunnen trakteren op ontspanning en bewustwording. Zo zijn er bij het Kunstencentrum de workshops Japans borduren Kintsugi & Boro, Speksteen hanger maken en Japans penseelschilderen Sumi-e. Mensen die liever niet de deur uitgaan, kunnen terecht in de online workshop Kunst ben jij! waarin intuïtief schilderen gecombineerd wordt met persoonlijke ontwikkeling. Tot slot organiseert Museum Van Bommel Van Dam een workshop Mapping Typology waarbij deelnemers gaan ontdekken wat hun kijk op de wereld is.

Meedoen?
Deelnemen aan een van de workshops kan al vanaf € 7,50. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven tot en met woensdag 8 december. De geldende coronamaatregelen worden gevolgd.
Kijk voor meer informatie op de website www.kunstencentrumvenlo.nl/weekendworkshops of volg het Kunstencentrum op Instagram of Facebook voor de updates.

Reacties

Cookieinstellingen