Maaspoort viert opening theaterseizoen met eigen magazine

Foto: © Maaspoort.

Venlo, maandag 18 oktober – De theaters zijn weer volledig open. Vanwege de verplaatsingen de afgelopen theaterseizoenen is begin 2021 besloten om geen brochure uit te brengen zoals theatergasten van De Maaspoort gewend zijn. Achter de schermen is echter hard gewerkt aan de eerste editie van het Maaspoort magazine.

Met trots lanceert De Maaspoort het magazine met achtergrondverhalen van artiesten, gasten en medewerkers. “Het Maaspoort magazine is totaal anders dan de brochure die we normaal gesproken lanceren in mei. In juni lanceerden we het nieuwe theaterprogramma voor theaterseizoen 2021-2022, toen was er nog zoveel onzekerheid dat een reguliere brochure drukken en verspreiden een te groot risico zou zijn. Daarom werkten we deze zomer met het hele team aan de inhoud van een eigen Maaspoort magazine. Het doel hiervan is om mensen weer zin in theater te laten krijgen en aan te sporen om online het programma te bekijken en weer een heerlijke avond of middag theater te plannen. Want theater is mooier dan ooit na zo’n lange periode met weinig theater. We zijn ontzettend benieuwd wat de lezers ervan vinden.”
zegt Linda Keijzers-van Vegchel, Manager Marketing, Programmering & Educatie bij De Maaspoort.

De theaterzalen van De Maaspoort mogen weer volledig gevuld worden. Op dit moment dienen bezoekers een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig ID te kunnen tonen bij binnenkomst. Er zijn zo’n 200 voorstellingen gepland tot en met juni 2022 en er is weer keuze uit alle genres. Afgelopen week stonden grote artiesten zoals Fred van Leer, OG3NE en Waylon in Venlo. Verder kunnen gasten zich verheugen op grote musicals als Titanic en bekende artiesten tot een marathonvoorstelling van Het Nationale Theater. Het theaterprogramma is te vinden op www.maaspoort.nl/programma.

Het Maaspoort magazine wordt verzonden naar 6.000 vaste gasten. Daarnaast is het magazine voor iedereen gratis aan te vragen via de website www.maaspoort.nl of op te halen bij de theaterkassa van De Maaspoort.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen