Venlose scholieren krijgen les in geluk van Guido Weijers

Foto: © Guido Weijers - Persfoto.

Venlo – Scholieren hebben het de afgelopen maanden zwaar gehad. Het welzijn van jongeren ging hard achteruit tijdens de Corona pandemie. Reden genoeg voor Guido Weijers om leerlingen in Cuijk te trakteren op een masterclass geluk. Ook Venlose scholieren krijgen volgende week les in geluk.

De Maaspoort bracht de scholen in de regio de op de hoogte van de mogelijkheid om een Masterclass Geluk te laten verzorgen door Guido Weijers. Er was veel enthousiasme en uiteindelijk werden er vier masterclasses vastgelegd op maandag 14 en dinsdag 15 juni.

Linda Keijzers, Adjunct directeur bij De Maaspoort zegt erover het volgende: “Aandacht voor jongeren en scholieren is al jaren een belangrijk speerpunt bij De Maaspoort. We zijn dan ook verheugd om juist deze jonge gasten weer als eerste te mogen verwelkomen in de theaterzaal. Het zijn de eerste voorstellingen na de lange sluiting, het wordt ongetwijfeld mooier dan ooit.”

Guido Weijers gaf in de Nederlandse theaters al eerder masterclasses in geluk voor volwassenen. De masterclass voor scholieren heeft hij aangepast op jongeren en ingekort. Het is een luchtig uurtje waar je echt wat van opsteekt.

De Maaspoort houdt uiteraard rekening met de geldende corona-maatregelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen