Tegels alternatief voor Sinterklaasintocht gaat niet door

Foto: ©Comité Kinderfeesten Tegelen.

Vanaf begin oktober is het Comité Kinderfeesten Tegelen bezig geweest met het voorbereiden van een alternatief voor de intocht van Sinterklaas.

Rond 10 oktober leek alles in kannen en kruiken en werd bekend gemaakt dat een Meet &Greet met Sinterklaas in Openluchttheater De Doolhof mogelijk was.

Daarbij werd toen ook aangegeven dat de voorwaarde was dat de omstandigheden door Corona niet verder zouden mogen verslechteren. Helaas is dat laatste wel het geval. Daarom heeft het Comité Kinderfeesten moeten besluiten dat de geplande Meet &Greet niet kan doorgaan. De oplopende aantallen besmettingen maken het onverantwoord en de aangescherpte richtlijnen vanuit de rijksoverheid geven geen enkele ruimte voor het organiseren van evenementen aldus de organisatie.

Op dit moment denkt het comité kinderfeesten erover om de Tegelse kinderen te verrassen met een filmpje van Sinterklaas en een kleurwedstrijd met mooie prijzen. Daarnaast wil het comité alle kinderen van de Tegelse basisscholen troosten met de traditionele mandarijnentraktatie. Op de www.kinderfeesten-tegelen.nl en deze facebookpagina zal hierover op korte termijn meer informatie komen.

© Comité Kinderfeesten Tegelen.

Reacties