Voorrondes InBeeld bij Kunstencentrum Venlo

Foto: © In Beeld.

De voorrondes van InBeeld vinden plaats bij Kunstencentrum Venlo. Een deel van de werken is in de vrij toegankelijke Goltzius Galerie te zien van 6 t/m 29 juni. InBeeld is dé wedstrijd voor beeldende amateurkunstenaars in Nederlands en Belgisch Limburg. Het thema is dit jaar Sporen.

De voorrondes vinden plaats op verschillende locaties in Limburg, die dienen als expositieruimtes. Kunstencentrum Venlo is één van die expositieplekken en toont de werken die kans maken op een prijs van 6 tot en met 29 juni in de Goltzius Galerie.

Beoordeling
Winnaars van de voorrondes worden van 22 juni t/m 21 juli 2019 tentoongesteld tijdens een eind expositie in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Tijdens deze expositie worden de winnaars van InBeeld 2019 bekend gemaakt. Een vakjury, bestaande uit Suzanne Berkers, Jos Beurskens en Rob Benders, beoordeelt de werken op originaliteit, zeggingskracht, verbeelding van het thema en toegepaste techniek.

Prijzen
De hoofdprijs is een geldbedrag van 250 euro. Daarnaast is er een tweede prijs van 150 euro en een derde prijs van 100 euro. Ook is er per voorronde een publieksprijs.

Samenwerking
De amateurkunstwedstrijd InBeeld wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden. De wedstrijd wordt georganiseerd door een van de culturele partners van Kunstencentrum Venlo, Huis van de Kunsten Limburg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen